Me olemme
Xarc

Xarc on vuonna 2005 perustettu tarratulostuksen asiantuntija, jolla on myynti-, huolto- ja asennusorganisaatiot Suomessa (Xarc Oy), Ruotsissa (Xarc Sweden AB) sekä Norjassa (Xarc AS). Asiakkaitamme on paljon myös ympäri maailmaa.

Xarcin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Suomessa, Lahdessa. Pohjoismaissa Xarcin palveluksessa toimii 32 henkilöä. Alusta asti ajatuksenamme on ollut tuoda markkinoille vahva brändi, joka edustaa luotettavia ratkaisuja ja laitteita kaikenkokoisille tulostustarpeille. Teemme yhteistyötä useiden ohjelmistotalojen kanssa ja luomme tulostusratkaisuja erilaisiin tuotantoympäristöihin.

Olemme luoneet yrityksemme ja asiakkaidemme välille täysin uudenlaisen toimintaympäristön, jolloin kynnys pyytää ja saada tukea on mahdollisimman pieni. Palveluumme kuuluu kaikkien toimittamiemme laitteiden ja ohjelmien asennus ja huolto. Lisäksi huolehdimme, että jokainen käyttäjä saa meiltä kattavan käyttökoulutuksen. Näin luomme välittömän asiakassuhteen heti alusta alkaen.

Kehitämme toimintaamme ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Näin huolehdimme, että henkilökuntamme on ajan tasalla teknologian alati kehittyvissä käänteissä.

Scroll to Top