VI ÄR
Xarc

Xarc grundades 2005 och är en specialist inom etikettutskrift med försäljnings-, service- och installationsorganisationer i Finland (Xarc Oy), Sverige (Xarc Sweden AB) och Norge (Xarc AS). Vi har också många kunder runt om i världen.

Xarcs huvudkontor och logistikcenter ligger i Lahtis, Finland. I Norden har Xarc 32 anställda. Från allra första början har vår idé varit att erbjuda marknaden ett starkt varumärke som står för pålitliga lösningar och utrustningar för stora och små utskriftsbehov. Vi samarbetar med flera mjukvaruutvecklare och skapar utskriftslösningar för olika produktionsmiljöer.

Vi har skapat en helt ny verksamhetsmiljö för företaget och våra kunder, där det ska vara så enkelt och okomplicerat som möjligt att begära och få support. Vår service inkluderar installation och underhåll av all utrustning och programvara som vi levererar. Dessutom ser vi till att varje användare får en omfattande användarutbildning av oss. På så sätt skapar vi en direkt kundrelation redan från början.

Vi utvecklar vår verksamhet och utbildar vår personal kontinuerligt. På så sätt vi ser till att vår personal håller sig à jour med alla tekniska förändringar som sker.

Rulla till toppen