Tuotteet ja palvelut

Asiakkaitamme ovat teollisuus, terveydenhuolto ja yritykset Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja kehitämme asiakkaidemme tarpeisiin sopivia uusia tuotteita ja tulostusratkaisuja, joten kysy lisää, jos et löydä etsimääsi valikoimastamme!

Teollisuuden linja­merkintöjen asennus­palvelu ja kokonais­urakointi

Toteutamme ammattitaidolla teollisuuden linjamerkintöjen asennukset haastaviinkin projekteihin. Ammattitaitoinen ja koulutettu asennustiimimme huolehtii asennuksista nopeasti ja turvallisesti luoden asiakkaille huomattavia kustannussäästöjä.

Merkintöjen kokonaisurakointi (suunnittelu, tarrat, tarrojen asennus kohteisiin) alkaa olla yleinen käytäntö tehtaiden ja voimalaitosten linjamerkintöjen tuottamisessa.

Tarra­tulostimet

Kestävät teippaukset ja merkinnät Xarc-tarratulostimilla

Xarc-tarratulostimilla tulostat itse kätevästi erilaisia tarroja käyttökohteen mukaan. Monipuoliset tarrojen materiaalit, värit ja leveydet varmistavat kestävät etiketit ja merkinnät sisä- ja ulkokäyttöön.

Xarc-merkintälaitteilla saat tehtyä laadukkaat putkistomerkinnät, laitetarrat, laminoituvat kietaisutarrat, tyyppikilvet, pakkaustarrat, laboratoriotarrat ja tuotetarrat. Oikeanlaiset merkinnät luovat turvallisuutta ja ovat ehdottoman tärkeitä niin ongelmatilanteissa kuin työn sujuvuuden takaamisessa.

Xarc-tarrakirjoittimet on testattu vaativissa ympäristöissä ja luotu kestämään kovimmatkin haasteet. Siksi lupaamme laitteille erityisen kolmen vuoden Industrial Warranty -takuun.

200i

120i | 130i

182-pc

ODV-Tulostimissa on kiinteä lukija, mikä tarkistaa viivakoodin. Mikäli lukija huomaa viivakoodissa virheen tulostin ”sotkee” kyseisen tarran ja tulostaa automaattisesti uuden. Näin estetään viallisilla viivakooditarroilla varustettujen tuotteiden pääsy markkinoille.

Tarra­materiaalit

Laaja valikoima kestäviä tarra­materiaaleja

Xarc Industrial Series –materiaalit ovat haastaviin olosuhteisiin sopivia ja todella kestäviä tarroja. Erilaisiin muotoihin ja pintamateriaaleihin kiinnittyvistä tarroista löydät oikean niin pakkausmerkintöihin, opasteisiin ja varoituskyltteihin kuin kaapelimerkintöihin ja vaativimmankin tuotantolaitoksen tarpeisiin.

Tarramateriaalimme ovat käyneet läpi laajat VTT:n testit, ja myös monet asiakkaamme ovat testanneet materiaaleja omissa laboratorioissaan huipputuloksin. Säänkestävät tarrat pysyvät tiukasti paikoillaan sateessa tai pakkasella, ja liuottimia kestävät tarrat säilyvät siisteinä vaativissakin ympäristöissä.

Käyttökohteet

Aina oikeanlaiset merkinnät

Xarc-tarratulostimilla ja etikettitulostimilla teet kestävät tarramerkinnät eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi sairaaloihin, keittiöihin, voimalaitoksiin ja suuriin tuotantolaitoksiin. Kannettavat tulostimet sekä järeämmät, teollisuuskäyttöön sopivat pöytätulostimet takaavat laadukkaat tarramerkinnät kaikkiin tiloihin.

Pysäköinnin­valvonta

Toimimme yhteistyössä ohjelmistovalmistajan kanssa toimittaen valtaosan Suomessa käytettävistä langattomista virhemaksujen tulostinlaitteista ja -materiaaleista.

Huolehdimme laitteiden toimivuudesta ja materiaalien ajantasaisesta sisällöstä jokaisessa mahdollisessa muutoksessa.

Suurtalous­keittiöt

Xarc on tuttu näky ruokatuotannon etiketöintikoneena. Meiltä saat testatut ja luotettavat ratkaisut kaikkiin ruokatuotannon merkintätarpeisiin.

Tuotanto­laitokset

Erilaisissa tuotantolaitoksissa on erilaiset tarpeet ja vaatimukset tarroille. Luomme yhteistyössä asiakkaiden kanssa toimivat ratkaisut niin suuren volyymin logistiikan tarroihin kuin tuotteiden erikoisvaatimuksia sisältäviin merkintöihin.

Tilaa meiltä kokonainen palvelu­paketti, jolla saat:

  • Aina oikeanlaiset ja kestävät merkinnät
  • nopea toteutus, ajan säästö projekteissa
  • koulutetut ja työturvallisuuden tuntevat asentajat
  • huomattavat kustannussäästöt.

Referenssit

Scroll to Top